Saumon d’Or

Over ons

Contacteer ons

Au Saumon d’Or

Au Saumon d’Or werd in 1994 opgericht door Reginald Lambersy en Patricia Madou. De zaak in het centrum van Koksijde bestaat dus op vandaag al meer dan 25 jaar! Sinds dag één werd er gewerkt onder het motto ‘dagverse vis’. ’s Morgens vers uit zee door de lokale vissers en ’s middags of ’s avonds op uw bord. Verser kan het niet!

Au Saumon d’Or is een bij uitstek familiaal bedrijf dat er ook al jarenlang in slaagt om met hetzelfde personeel te werken, een gegeven dat door onze cliënteel heel erg wordt gewaardeerd.

Contacteer ons

Dagverse vis

Onze topprioriteit!

De versheid van onze producten was, is en blijft onze topprioriteit!. We zijn gespecialiseerd in o.a. lijngevangen kabeljauw, biologische zalm, verse Nieuwpoortse garnalen, levende langoustines en langoesten. Onze zalm en heilbot worden in onze speciale rookovens die zich achteraan de winkel bevinden ook helemaal zelf gerookt.

Traiteur

Als traiteur bieden we twee huisgemaakte dagschotels aan. Het is onze bewuste visie om geen uitgebreid traiteurgamma aan te bieden maar wel superlekkere dagverse schoteltjes.

Het jaar 2016 werd een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Au Saumon d’Or! De zaak werd  overgenomen door de jongere generatie (Sarah) die het bedrijf in dezelfde familiegeest gaat verder zetten: “Dagverse producten, gevangen door de lokale vissers en professioneel voor u bereid”.

Het hele Au Saumon d’Or team wenst jullie alvast smakelijk eten!